ΑΜΕΑ
Οπτικά Βοηθήματα
ΑΜΕΑΑΜΕΑΑΜΕΑ

banner dimotikos fotismos

banner dimotikos fotismos

Δημόσια Διαβούλευση Στρατηγικού Σχεδίου Ε.Π. 2015-2019

  • 30 Νοέμβριος 2015 |
  • ΑΜΕΑ
Δημόσια Διαβούλευση Στρατηγικού Σχεδίου Ε.Π. 2015-2019

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής-λειτουργικής ανάπτυξης, σε εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις αναπτυξιακού σχεδιασμού σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Ο Δήμος Κιλελέρ, στο πλαίσιο κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019, θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Στρατηγικό Σχέδιο, το οποίο εγκρίθηκε με την αριθμ. 274/2015 απόφαση του ΔΣ Κιλελέρ και προσκαλεί τους πολίτες του Δήμου, τους τοπικούς φορείς και συλλόγους να συμβάλλουν στην εκπόνησή του.

Μέσω της διαβούλευσης επιθυμούμε να καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις όλων: πολιτών, φορέων αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, αναφορικά με τους άξονες, τα μέτρα και τους γενικούς στόχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος, όπως αυτά παρουσιάζονται στο Στρατηγικό Σχέδιο.

Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε για την συμπλήρωση και υποβολή ειδικού ερωτηματολογίου μέχρι 15/12/2015 το οποίο βρίσκεται αναρτημένο μαζί με το πλήρες κείμενο του Στρατηγικού Σχεδίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κιλελέρ (www.kileler.gov.gr) με τους εξής τρόπους:

Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε έντυπη μορφή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ
Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Επικοινωνιών
Ηρ.Πολυτεχνείου 13 & Αγ. Χαραλαμπους, ΤΚ 41005 , Νίκαια Λάρισας

Ιδιοχείρως σε ένα από τα παρακάτω δημοτικά κτίρια:
-στο Δημαρχείο Κιλελέρ στη Νίκαια (Γραφείο Προγραμματισμού)
-στα Δημοτικά Καταστήματα (πρώην Δημαρχεία) ΔΕ Αρμενίου, Κιλελέρ, Κραννώνα & Πλατυκάμπου

Με φαξ στο 2410 921868 σημειώνοντας την ένδειξη:
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ 2015-19»

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλώ τους δημότες του δήμου Κιλελέρ όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (κ. Κ. Νταμπεγλιώτη, τηλ. 2413507222, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περιμένουμε την συμμετοχή και την συνεργασία όλων των δημοτών.

επιστροφή στην κορυφή