ΔΗΜΟΤΕΣ

Δήμος & Δημότες

dimos dimotesΌνειρο και δημιουργία πάνε μαζί, γιατί δημιουργία χωρίς όνειρο είναι απλή διεκπεραίωση και όνειρο χωρίς δημιουργία είναι ουτοπία.

Κι επειδή "ούτε σπίτια με όμορφες στέγες, ούτε οι καλοχτισμένοι τοίχοι, ούτε τα αυλάκια, ούτε οι ναύσταθμοι κάνουν την πόλη, αλλά οι άνθρωποι, που είναι σε θέση να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται" (Αλκαίος, 7ος π.Χ. αιώνας), όλοι μαζί αξιοποιούμε τις ευκαιρίες, μελετάμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και φτιάχνουμε κάθε φορά το εργαλείο που απαιτεί η λύση τους.

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να "δείτε" τα "όνειρα", τη "δημιουργία" αλλά και τα "εργαλεία" της Δημοτικής Αρχής για τους ανθρώπους του Δήμου μας

Παιδιά

kids 500

Ο Δήμος Κιλελέρ εφαρμόζει ένα πλαίσιο πολιτικής με συγκεκριμένες δράσεις για τους μικρούς δημότες του Δήμου μας.

Ο Δήμος Κιλελέρ δίνει προτεραιότητα, μέσα από τεχνικά έργα αλλά και συγκεκριμένες δράσεις, κοινωνικές και πολιτιστικές, σε προγράμματα που προάγουν την ποιότητα ζωής των παιδιών, τη φυσική και πνευματική τους ανάπτυξη, την αισθητική τους αλλά και την κοινωνική συμμετοχή τους.

                                                                               

 

Τρίτη Ηλικία

third generation 500

Η τρίτη ηλικία είναι μια περίοδος εξίσου δημιουργική, παραγωγική και δυναμική στη ζωή των ανθρώπων.

Ακριβώς με αυτό το πνεύμα, ο Δήμος Κιλελέρ προβλέπει για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, δομές και δράσεις υποστήριξης, φροντίδας, ενδυνάμωσης και τόνωσης της αυτοπεποίθησης καθώς και ενίσχυσης του αισθήματος ανεξαρτησίας, αυτάρκειας, προσφοράς και κοινωνικής συμμετοχής.

                                                                               

 

Υγεία & Προληπτική Ιατρική

helth 500Ο Δήμος μας, ρίχνει μεγάλο βάρος στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής, με σκοπό την προστασία της υγείας του πολίτη, την κοινωνική φροντίδα, την κοινωνική συνοχή και την προστασία των δικαιωμάτων των δημοτών. Η παράδοση αυτή οφείλει να αποκτήσει επιστημονικά τεκμηριωμένο υπόβαθρο, σαφές, ευέλικτο και οργανωμένο διοικητικό πλαίσιο και αναπτυξιακή προοπτική. Ο κατακερματισμός των οργανωτικών και διοικητικών φορέων που σχεδιάζουν και υλοποιούν όλες τις σχετικές με την πολιτική για την προάσπιση της υγείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης δράσεις αποτελεί εμπόδιο στην ολοκληρωμένη και καθολική εφαρμογή τους.

Αλλοδαποί - Μετανάστες

passportΌραμα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των πολιτικών οι οποίες λαμβάνουν υπόψη τις οικονομικές και κοινωνικές πτυχές της ένταξης, αλλά και την ιστορική, πολιτιστική και θρησκευτική πολυμορφία, την ιδιότητα του πολίτη, τα πολιτικά δικαιώματα και τη συμμετοχή των μεταναστών στα κοινά.

Ταυτόχρονα, σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι, στο επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών του Δήμου, να εξαλείψει οποιαδήποτε μορφή διάκρισης σε βάρος υπηκόων τρίτης χώρας, εφόσον παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα και να εφαρμόσει την αρχή της ίσης μεταχείρισης, σε κάθε πτυχή της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του Δήμου, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής κοινωνικής συνοχής.

Υποδομές & Τεχνολογία

wifi kileler 900Ο Δήμος μας, ρίχνει μεγάλο βάρος στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής, με σκοπό την προστασία της υγείας του πολίτη, την κοινωνική φροντίδα, την κοινωνική συνοχή και την προστασία των δικαιωμάτων των δημοτών. Η παράδοση αυτή οφείλει να αποκτήσει επιστημονικά τεκμηριωμένο υπόβαθρο, σαφές, ευέλικτο και οργανωμένο διοικητικό πλαίσιο και αναπτυξιακή προοπτική. Ο κατακερματισμός των οργανωτικών και διοικητικών φορέων που σχεδιάζουν και υλοποιούν όλες τις σχετικές με την πολιτική για την προάσπιση της υγείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης δράσεις αποτελεί εμπόδιο στην ολοκληρωμένη και καθολική εφαρμογή τους.

Πλοήγηση

Ακολουθήστε μας

Διαρθρωση Υπηρεσιών Δήμου

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Social & newsletter

Επικοινωνια

Αγίου Χαραλάμπους & Πολυτεχνείου, Νίκαια, Λάρισα Τ.Κ. 400 05

 Κέντρο 2413 507200

© 2017 Δήμος Κιλελέρ. All Rights Reserved. |  Design & Development by  Sysupport Team

Search